Over Promobuild

green line

Promobuild is reeds meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de vastgoedsector.
Al wie op zoek is naar een appartement, woning, commerciële of financiële ruimte is bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze uitstekende samenwerking met competente aannemers en gespecialiseerde afwerkingsbedrijven en uiteraard een goede communicatie met de klant komt bij ons ieder project tot een goed einde.
Wij opteren voor een unieke financieringswijze waarbij de klant geen risico loopt. Belangrijk punt hierbij is dat vanaf het prille begin klare en duidelijke afspraken gemaakt worden zodat u op het einde niet voor verrassingen komt te staan.

Wij hechten veel belang aan de onderlinge communicatie met onze klanten. Vandaar dat onze klanten volledig mee kunnen beslissen over de binnenafwerking van hun appartement. Daarnaast worden alle materialen zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzaamheid en elegantie. Want dankzij onze traditionele bouwstijl met permanente zorg voor detail zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaande constructie waar iedereen nog tientallen jaren onbezorgd zal van kunnen genieten. De creativiteit, de optimale prijs/kwaliteit verhouding en de systematische opvolging van de werk zijn zaken die er voor u als bewoner toe doen.

PROMOBUILD LANDKAART V2 72dpi

Op dit kaartje kunt u zien dat wij voornamelijk actief zijn in een regio van Hasselt over Aarschot tot in Leuven, en van Brussel tot in Ninove. Enkele van onze belangrijkste realisaties zijn onder meer:

Timeless img

For timeless
constructions

icon timeless

  • Meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de vastgoedsector.
  • Zowel appartementen en woningen als commerciële en financiële ruimtes.
  • Competente aannemers en gespecialiseerde afwerkingsbedrijven.

Meer info

Commerciële Dienst
Service Commercial

icon mail
icon phone 016 20 85 85
icon phone 02 726 90 90

Promobuild logo

Administratieve Dienst
Service Administratif

icon map Ter Heidelaan 54a, 3200 Aarschot
icon mail
icon phone 016 46 44 40

© Promobuild